• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Disclaimer

Disclaimer

Vakantieaanbiedingen.nl doet er alles aan om info en foto’s zo actueel mogelijk te houden. Desondanks kan het voorkomen dat informatie en foto’s verouderd raken na verloop van tijd. Door goed contact te houden met onze leveranciers proberen wij dit te tot een minimum te beperken.

De reizen die Vakantieaanbiedingen.nl aanbiedt worden niet zelf uitgevoerd nog uitgevoerd door Vakantieaanbiedingen.nl. Deze verantwoordelijkheid wordt gedragen gerenommeerde reisorganisatie en waarvoor Vakantieaanbiedingen.nl de rol vervuld van tussenpersoon. Vakantieaanbiedingen.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de aangeboden reizen.

Gedeelten van de website mag u gebruiken voor persoonlijke doeleinden om te zoeken naar, en het boeken van een vakantie. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag niets worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Voor commerciële doeleinden is de schriftelijke toestemming van Vakantieaanbiedingen.nl vereist. 

Omschrijvingen

De informatie over je reis wordt rechtstreeks vanuit je reisorganisatie aan ons geleverd. Vakantieaanbiedingen.nl heeft hierop geen invloed en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en gewijzigde informatie. Je reisorganisatie is verantwoordelijk voor de verstrekking van de juiste informatie en heeft het recht deze te wijzigen. 

Foto’s

De foto’s op onze website zijn afkomstig van de diverse reisorganisaties. Deze geven slechts een algemene indruk. Als een accommodatie nog in aanbouw is, worden er vaak tekeningen of schetsen getoond. Bij de definitieve realisatie van de accommodatie kunnen deze dan ook afwijken. Vakantieaanbiedingen.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele verschillen tussen de foto’s en de realiteit.

Voor- en naseizoen

Op sommige bestemmingen kan het in het voor- en naseizoen voorkomen dat bepaalde winkels, accommodaties en horecagelegenheden gesloten zijn en/of hun faciliteiten deels sluiten. Daarnaast is het ook mogelijk dat er minder activiteiten worden georganiseerd en dat er minder excursies te boeken zijn als in het hoogseizoen. Omdat er in het voor- en naseizoen minder toeristen aanwezig zijn kiezen sommige winkels, accommodaties en horecagelegenheden ervoor om hun deuren te sluiten in het voor- en naseizoen of een deel van de faciliteiten te sluiten. Helaas hebben wij als hierop geen invloed.

Verwijzingen naar andere websites

Om je nog beter te kunnen informeren, verwijzen wij je wel eens door naar een andere website. Deze websites dienen ter informatie en worden beheerd door derden. Vakantieaanbiedingen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en accepteert geen enkele aansprakelijkheid.

Nieuwsbrief

Alle gepubliceerde aanbiedingen in de nieuwsbrief zijn onder voorbehoud van (type)fouten, prijswijzigingen en beschikbaarheid. Heb je een leuke aanbieding gezien? Dan kan het voorkomen dat deze niet meer beschikbaar is of dat de prijs is gewijzigd op het moment dat je de boeking wilt afronden. Prijzen in de reiswereld kunnen iedere dag weer wijzigen en omdat wij deze rechtstreeks vanuit de reisorganisatie krijgen aangeleverd, hebben wij hierop geen invloed. Vakantieaanbiedingen.nl is dan ook niet aansprakelijk voor wijzigingen in de reissom, beschikbaarheid en/of de voorwaarden.