• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Bulgarije ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie Aanbiedingen Bulgarije

vakantie aanbiedingen Bulgarije 

Bulgarije ligt onder Roemenië, boven Griekenland & Turkije en naast Macedonië & Servië. Het binnenland staat vol met grote bossen en hoge bergen. Een perfect plek voor een echte avonturier. Voor de zon liefhebbers zijn er badplaatsen die prachtige stranden hebben en natuurlijk veel zon.

Lees meer

Populaire vakanties Bulgarije

Onder de Nederlanders jongeren is 1 ding zeer populair, Sunny Beach! Voor mensen die niet weten wat Sunny Beach is; Sunny Beach ligt in het plaatsje Slantsjev Brjag. Dit strand is 6 km lang en staat vol met hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het strand is groot en biedt genoeg ruimte voor je dat je zonder problemen kan relaxen op het strand.


Reizen naar Bulgarije zijn goedkoper dan bijvoorbeeld Spanje of Turkije. Ook is een drankje goedkoop. Zo kan je goed uitgaan zonder al te veel geld kwijt te zijn. Er zijn op het strand allemaal leuke verschillende soorten watersporten dat je kan doen met je vrienden en vriendinnen.


Maar niet alleen jongeren kunnen genieten op Sunny Beach. Voor families is het ook gemakkelijk om een perfecte vakantie te houden op het strand. Je kan samen met je gezin genieten op het strand. Aan het strand staan meerdere waterparken en leuke activiteiten.


Wil je toch meer rust hebben. Golden Sands is een prachtige strand dat op 110 km ten noorden van Sunny Beach ligt. Het strand heeft een gezellige levendige boulevard dat vol staat met leuke winkels en goede restaurants. Dit strand dankt zijn naam door een oude legende. Volgens de legende veranderen gouden schatten in goud zand.


Ben je geen fan van op het strand liggen? Geen probleem. Voor de actieve reizigers is er genoeg te doen in Bulgarije, maar dan gaan we wel meer het binnenland in. Bulgarije heeft prachtige bergen en bosgebieden. De bergen zijn ideaal voor wandelaars en bergbeklimmers, ook is het mogelijk om een leuke wintersport vakanties te houden. Door de vele rivieren is het mogelijk om verschillende watersporten te doen of je kan gaan fietsen/wandelen is de bossen. Bulgarije biedt zelfs voor de meest extreme sporter een uitdaging.


En ja, zelfs voor de cultuurliefhebber heeft Bulgarije een prachtige geschiedenis. En daarvoor hoef je zelfs niet ver te reizen. Op een paar kilometer van Sunny Beach ligt het plaatsje Nesebar. Deze historische plaats heeft prachtige oude gebouwen, een prachtige kerk uit de 11de eeuw en een museum over de rijke geschiedenis van het plaatsje.


Bulgarije is een prachtig land dat veel te bieden heeft voor iedereen. Ook is het goedkoop dus je weet dat je niet al te veel op je centjes hoeft te letten. Bekijk ons aanbod en zoek jou volgende reis bij Vakantie aanbiedingen!