• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Bulgarije ×
    • Zwarte zeekust ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Golden Sands

Op het 3,5 kilometer lange strand van Golden Sands, ook wel bekend als goudstrand of Goudenstrand, is een Bulgaarse badplaats waar je heerlijk kunt genieten van een zorgeloze en goedkope vakantie. Golden Sands ligt in het oosten van Bulgarije aan de Zwarte Zee. Deze mooie badplaats heeft een mooi zandstrand aan een helderblauwe zee. Het strand loopt hier geleidelijk af in het water, dus ook voor gezinnen met jonge kinderen is Golden Sands een topbestemming.

Overdag kun je je vermaken op de levendige boulevard, vol met leuke kraampjes en 's avonds kun je terecht in het beroemde uitgaansleven van Golden Sands. Waag een gokje in het casino of ga tot in de vroege uurtjes dansen in een van de vele discotheken, clubs en bars.

Kortom: in Golden Sands vermaakt jong en oud zich!

Lees meer

Populaire vakanties Zwarte zeekust

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.

Actieve vakantie

Ook de watersportliefhebbers zijn in Golden Sands aan het juiste adres. Je kunt hier namelijk naar hartenlust windsurfen, zeilen, duiken, waterskiën en parasailen.

De omgeving wordt gekenmerkt door groene heuvels en bossen. Huur eens een fiets en maak een ontspannen fietstocht door de mooie omgeving.

Uitstapjes


Natuurlijk kun je in Golden Sands dagen bakken op het strand. Wil je er even tussenuit, breng dan een bezoek aan het Aladzha Monastery. Dit klooster dateert uit ongeveer 5000 jaar voor Christus en is uitgehouwen in de rotsen. Het gebouw staat bekend als een van de beroemdste kloosters van Bulgarije. Aladhza, dat 'kleurrijk' betekent, dankt haar naam aan de kleurige schilderijen die de monniken in een ver verleden hebben aangebracht. Heel bijzonder zijn de in grotten gebouwde delen van dit klooster, die ooit bewoond werden door holbewoners.

In het museum bij de ingang van het klooster, kun je zien hoe het er vroeger heeft uitgezien. Ook kun je hier een grote hoeveelheid voorwerpen bewonderen, die je een kijkje in de geschiedenis van het gebouw geven.

Nabij Golden Sands, ligt het havenplaatsje Varna, met veel winkeltjes, een gemoedelijke boulevard en een waanzinnig uitgaansleven.


Op zoek naar een leuke en voordelige Europese vakantiebestemming? Boek dan nu je reis bij Vakantie aanbieding en geniet in Golden Sands.