• Geen boekingskosten
 • Vertrouwd op vakantie
 • De beste aanbiedingen
 • Trustpilot
 • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1970
 • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
  • Bulgarije ×
  • Zwarte zeekust ×
  • Zonnestrand sunny beach ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Sunny Beach

Vakantie Aanbiedingen Sunny Beach


Bulgarije is een land dat heel erg verschillend is. Een van de beste plekken is Sunny Beach. Deze badplaats is ideaal voor zon vakantie. Een ideale plek voor jong en oud.

Sunny Beach biedt 300 dagen per jaar volledige zon. Dat maakt deze plek ook zo aantrekkelijk. Sunny Beach is geliefd onder families die er vaak op vakantie gaan. Maar ook jongeren weten de weg te vinden in Sunny Beach.

 

Lees meer

Populaire vakanties Zonnestrand sunny beach

 

De kustlijn van Sunny Beach is 8 km lang. Dat betekend dat er genoeg plek is voor iedereen om op het strand te genieten. Ook kan je verschillende sporten/activiteiten beoefenen op het water. Zoals op een banaan zitten en proberen niet af te vallen terwijl je rond vaart of je kan gaan jetskiën. Ook duiken is een populaire activiteit om te doen in Sunny Beach. Maar ook aan land heb je veel te doen, op het boulevard heb je genoeg te doen. Vele leuke restaurantjes en barren zorgen ervoor dat je altijd wat lekker heb te eten en te drinken.

Jongeren kunnen genieten van het drukke nachtleven dat Sunny Beach heeft. De vele clubs, kroegen en strandtenten geven leuke en gezellige feesten tot de ochtend schemering. Een biertje is daar goedkoper dan in andere populaire jongeren vakantie bestemmingen. Dat maakt deze plek ook populair bij de jongeren. Er zijn ook Nederlandse barren en kroegen in Sunny Beach die een echte Nederlanderse feesten geven zoals wij Nederlanders het kennen.

Ook al betekend de naam ‘Sunny Beach’ ‘zonnige strand’ biedt deze badplaats meer dan alleen strand. Cultuur is hier ook in overvloed te zien. Een hoogtepunt ligt in de buurt van Sunny Beach. Het plaatsje Nessebar ligt dicht bij Sunny Beach. Nessebar is een historische plaats dat ook op het Unesco wereldefrgoedlijst staat. Nessebar stamt uit de 13e eeuw, dat is goed zichtbaar aan de gebouwen met unieke bouwstijlen. Loop door de historische straatjes, ga op het terras zitten van een lokale cafe. Geniet van de heerlijke sfeer die er hangt en probeer een gesprek te voeren met een van de bewoners. Loop daarna naar een uitkijk punt en zie het historische dorpje met een prachtig uitzicht over de zee.

Sunny Beach is ideaal voor mensen die willen genieten van de zon, strand en cultuur zonder al te veel drukte en een heel goedkope vakantie willen hebben. Sunny Beach is ideaal voor jongeren of families. Vakantie aanbiedingen biedt altijd goedkope zonvakanties en stedentrips. Bekijk ons aanbod naar Sunny Beach en boek nu jou ideale vakantie!