• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Canarische Eilanden ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Canarische eilanden

vakantie aanbiedingen Canarische eilanden 

Een echte zonvakantie met heel veel zon, zee en strand. Dan zit je op de Canarische Eilanden goed. In dit prachtige gebied is er altijd zon. Ja, zelfs in de winter!

Lees meer

Populaire vakanties Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een groep eilanden die horen bij Spanje. De eilanden liggen zuidwesten van Marokko. Er zijn in totaal 13 eilanden waarvan 7 bewoond. De eilanden beschikken over vele prachtige stranden, een rijk cultuur, interessante geschiedenis en levendige natuurgebieden.

 


Alle eilanden beschikken over meerdere plaatsen waar de focus ligt op de comfort voor de toeristen. Er is genoeg keuze tussen verschillende accommodaties. Wil je in een luxe

all-in resort? Dan is dat er. Wil je een eigen villa huren? Dan kan dat ook. En altijd dicht bij het strand en in de buurt van bezienswaardigheden.


Als je op reis gaat kom je terecht op 1 van de 7 eilanden. Je hebt Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife en La Palma, dit zijn de grote eilanden en hebben de meeste toerisme. Deze eilanden hebben prachtige natuurgebieden, veel plaatsjes en zelf een eigen vliegveld. (El Hierro heeft ook een eigen vliegveld). Deze eilanden bieden de meeste faciliteiten en activiteiten. La Gomera en El Hierro zijn de kleinere eilanden. Deze eilanden zijn ideaal voor wanneer je zoekt naar een rust en niet al te veel toerisme.


Gran Canaria is een populaire bestemming. Op het gebied van eten en uitgaan is er genoeg keus. Verschillende badplaatsen met mooie accommodaties die dicht in de buurt van de zee staan. In het midden van het eiland staat een berg waar vanaf je prachtig uitzicht hebt over het eiland.


Tenerife is de grootste eiland van de groep. Tenerife heeft 2 vliegvelden zodat je nooit ver hoeft te reizen om naar je bestemming te komen. Eer zijn meerdere grote plaatsen die aan zee liggen en prachtige stranden hebben. In het midden van de eiland is een vulkaan met eromheen een prachtig natuurgebied. Tenerife is de meest tropische eiland van alle eilanden.


Fuerteventura is een vulkanische eiland en uitgestrekte woestijnlandschappen. Je kan genieten van de rust door de kleine rustige plaatsjes die er zijn. Geniet op de grote uitgestrekte stranden en de zon.


Lanzarote is een kleine eiland in vergelijking met de andere eilanden, maar onderschat deze eiland niet. Lanzarote beschikt over een prachtige tropische natuur gebied. Er zijn prachtige gebieden waar je kan genieten van het uitzicht. De vele hotels en resorts profiteren van zon dat daar goed schijnt.


De Canarische eilanden zijn perfecte plekken om je een echte zonvakantie te houden. De vraag is nu alleen, welk eiland wordt het? Bekijk ons aanbod en zoek je perfecte eiland met accommodatie bij Vakantie aanbiedingen.