• Geen boekingskosten
 • Vertrouwd op vakantie
 • De beste aanbiedingen
 • Trustpilot
 • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1970
 • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
  • Canarische Eilanden ×
  • Fuerteventura ×
  • Caleta de fuste ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Caleta de Fuste

Een prachtige moderne badplaats dat ideaal is voor families. Prachtige hotels & appartementen en een groot indrukwekkend strand. En op maar 10 minuten rijden vanaf het vliegveld. Dat vind je allemaal in Caleta de Fuste!


Aan de oostkust van Fuerteventura ligt Caleta de Fuste. Deze badplaats heeft een grote focus op toerisme en vakantie. Het is de modernste stad op het eiland en een van de populairste plekken voor echte zonliefhebbers. Caleta de Fuste heeft een prachtige haven waar je veel jachten kan zien, ook komen daar vaak cruiseschepen aan land. Boek snel je vakantie naar Caleta de Fuste, of lees verder en kijk waarom deze plek zo ideaal is.

 

Lees meer

Populaire vakanties Caleta de fuste

 

Het strand is een van de hoogtepunten van Caleta de Fuste. Het strand is groot en breed. Het strand loopt ook recht in zee en de zee is heel rustig, daardoor is het zeer geschikt voor families. Rondom het strand vind je veel verschillende resorts en hotels. Langs het strand vind je veel bars, restaurants en cafés waar je lekker eten en drinken kan halen. De restaurants bieden heerlijke verse visgerechten en smakelijke Spaanse gerechten.


In het centrum en rondom het strand vind je veel winkels. Daar kan eten worden gekocht voor wanneer je in een huisje of appartement zit. Ook kleding en elektronica kan worden gekocht in deze winkels.


Het is niet alleen maar strand in Caleta de Fuste. Voor mensen die zoeken naar cultuur of juist naar activiteiten is er genoeg te doen in deze badplaats. Net buiten de stad vind je 2 grote golfparken waar je heerlijk professioneel kan gaan golven. Ook is het mogelijk om in de avond nadat de kinderen naar bed zijn gebracht of zich vermaken in het hotel of resort kunnen de ouderen naar een casino of café. Daar kan je genieten van heerlijke drankjes en een gezellige sfeer. Voor de cultuurliefhebbers is er ook wat te zien. Langs de kust vind je verschillende torens uit de 18e eeuw. Deze toren waren gemaakt voor verdediging voor het geval als ze worden aangevallen vanaf zee. Je kan deze torens betreden en genieten van het mooie uitzicht.


Natuurliefhebbers kunnen goed terecht in het binnenland van het eiland. Daar vind je een berg/heuvelachtige gebied waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Geniet van het land en uitzicht vanaf de hoge punten.


Caleta de Fuste is een ideale plek voor families en mensen die willen relaxen. Vakantie aanbiedingen heeft de goedkoopste reizen naar Caleta de Fuste beschikbaar. Boek nu!