• Geen boekingskosten
 • Vertrouwd op vakantie
 • De beste aanbiedingen
 • Trustpilot
 • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1970
 • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
  • Canarische Eilanden ×
  • Gran canaria ×
  • Playa del ingles ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Playa del Ingles

De zon schijnt er voortdurend, het is modern, het is levendig en het is een van de beste zonbestemmingen! We hebben het over Playa del Ingles! Deze grote badplaats in Gran Canaria is een van de beste plekken om je zonvakantie te houden.

 

Lees meer

Populaire vakanties Playa del ingles


Gran Canaria is een eiland dat hoort bij de Canarische Eilanden groep. Ook al is Gran Canaria niet het grootste eiland, het is zeker wel een van de populairste. De populairste bestemming is daardoor ook Playa del Ingles.

Heel Gran Canaria biedt een echte tropische vakantie. En dat allemaal op maar 4,5 uur vliegen. Playa del Ingles is een moderne stad dus verwacht veel comfort en luxe als je er bent.

 


De hoofdreden dat mensen naar Playa del Ingles reizen is voor het strand. En dat is zichtbaar als je er bent. Prachtige goudgele strand van 7 kilometer nodigt iedere strand fanaat uit en het tropische zomerweer is perfect voor iedere zon-liefhebber. Op het strand kan je lekker gaan liggen op je eigen strandlaken of je huurt een mooie strandstoel met parasol, haal een lekkere drankje of ijsje en relax in het tropische wind terwijl de zon heerlijk schijnt.


Wil je meer actie? Dan kan je op het strand veel bedrijfjes vinden die leuke activiteiten bieden. Ga jetskiën of op een water banaan zitten. Ook zijn activiteiten zoals parasailen en waterfietsen ook mogelijk en uiteraard te gek om te doen.


Heb je genoeg gelegen in de zon? Dan kan je op het boulevard heerlijk terecht. Geniet van goed en smakelijk eten in een restaurant, koop kleding & souvenirs en ga lekker spelen in een casino of speelhal. De boulevard biedt genoeg keuze voor iedereen!


In Playa del Ingles zal je vaak de woorden ‘Centro Commercial’ tegenkomen. Dit zijn verschillende centrums waar je winkels, bars, cafés en restaurants kan vinden. Iedere Centro Commercial biedt weer wat anders. Daarom zal je elke keer ergens anders zijn en kan je profiteren van genoeg keus.


Feesten kan je ook perfect doen in Playa del Ingles. Centrums zoals Metro en Plaza zijn populair om hun barren en clubs. Ook kan je Nederlandse barren vinden waar Nederlands muziek wordt afgespeeld en waar je meer Nederlanders kan vinden, een mooi voorbeeld in het Heineken Café. Ook onze buren kunnen er wat van, in Cita vind je Duitse clubs en restaurants, geniet van een lekkere curryworst terwijl je feest in Playa del Ingles. Het uitgaansleven is afwisselend en avontuurlijk!


Er zijn ook veel activiteiten rondom de stad, bezoek het duinlandschap, ga dolfijnen en walvissen spotten en bezoek oude dorpjes die rondom Playa del Ingles te vinden is.


Vakantie aanbiedingen heeft de beste hotels & resorts voor de beste prijzen. Bekijk ons aanbod en boek jou volgende zonvakantie in Playa del Ingles.