• Geen boekingskosten
 • Vertrouwd op vakantie
 • De beste aanbiedingen
 • Trustpilot
 • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1970
 • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
  • Canarische Eilanden ×
  • Gran canaria ×
  • San agustin ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen San Agustin

In het Zuidoosten van Gran Canaria ligt de badplaats San Agustín. Deze badplaats biedt 1 ding zeker, en dat is rust. Ontdek hieronder waarom San Agustín misschien wel de perfecte bestemming is voor jou!


San Agustin ligt in het oosten van Playa del Ingles. Het badplaatsje biedt vooral all-in resorts & hotels. Ook is er een groot strand waar je in de zomer heerlijk kan liggen en genieten van de Canarische zee. San Agustin is ideaal voor iedereen, dat betekent ook families en jongeren!

Lees meer

Populaire vakanties San agustin

San Agustin ligt op 10 minuten rijden van Playa del Ingles, zo ben je nog steeds in de buurt van een grote stad terwijl je kan genieten van de rust dat San Agustin biedt. De vele resorts zijn ideaal voor families. Kinderen kunnen genieten van het zwembad en ouders kunnen gerust zijn dat hun kind veilig aan het spelen is terwijl zij genieten van een heerlijk drankje langs het zwembad. Als je toch goed wil zonnen dan kan je een bezoekje brengen aan het strand. Geniet op het strand van heerlijk blauwe water.


Jongeren kunnen vanaf San Agustín gemakkelijk naar Playa del Ingles om te stappen. Er rijden veel taxi’s tussen beide badplaatsen en een taxi kost weinig. In Playa del Ingles kan je goed uitgaan, er is keuze uit tientallen verschillende bars, cafés en clubs. Je kan zelfs naar Nederlandse barren gaan en landgenoten ontmoeten.


San Agustín heeft zijn eigen winkelcentrum waar je leuke souvenirs en kleding kan kopen. Wil je meer keuze hebben tijdens het shoppen? Dan kan je met de taxi of de bus naar Playa del Ingles. Fietsen is ook een populaire en uitdagende optie om te doen.


Meer het land in vind je prachtige natuurgebieden. Je kan een auto huren en de bergen intrekken. Er zijn veel verschillende wandelroutes en looproutes. Ook kan je met kinderen het Palmitos Park bezoeken, dit in een dierentuin dat in een prachtig natuurgebied ligt. Bekijk verschillende shows en trek rond door het gebied. Laat je verrassen wat je onderweg tegenkomt. Ook kan je een quad of buggy huren en op een leuke manier de weg verkennen. Er zijn te gekke activiteiten binnen het gebied, dat is ideaal voor mensen die even geen zin hebben in strand en zee.


Bekijk het aanbod van Vakantie aanbiedingen en zoek naar de ideale hotel of resort voor jouw vakantie. Bezoek San Agustín en ontdek Gran Canaria! Bekijk ons aanbod en boek jouw volgende zonvakantie en geniet!