• Geen boekingskosten
 • Vertrouwd op vakantie
 • De beste aanbiedingen
 • Trustpilot
 • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1970
 • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
  • Canarische Eilanden ×
  • Tenerife ×
  • Costa adeje ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Costa Adeje

Tenerife is een van de grootste eiland van de Canarische Eilanden. En er is een plek waar je wilt zitten als je er naartoe gaat… Ik heb het over Costa Adeje, de mooiste locatie op Tenerife.


Costa Adeje ligt in het zuidwesten van het Canarische eiland Tenerife. Naast Costa Adeje ligt La Caleta en Playa de las Américas. Terwijl Playa de las Américas een bekendere levendige badplaats is wordt Costa Adeje gezien als de Beverly Hills van Tenerife. Hoe komt Costa Adeje aan deze titel? Vroeger was Costa Adeje een luxe buitenwijk van Playa de las Américas. Uiteindelijk kwamen daar luxe hotels en appartementen. Dat sprak veel toeristen aan, uiteindelijk is het wijkje uitgegroeid tot een eigen badplaats.

 

Lees meer

Populaire vakanties Costa adeje

 

De groei van Costa Adeje zie je in het aantal hotels, appartementen complexen en resorts die daar nu staan. Vakantie aanbiedingen biedt meer dan 30 verblijfplaatsen voor jouw ideale zonvakantie en dat zo goedkoop mogelijk.


Costa Adeje neemt een stuk van de lange boulevard die langs de zuidwestkust van Tenerife loopt. Alhoewel Costa Adeje niet het grootste stuk heeft is het strand in een woord geweldig. De stranden zijn luxe ingericht. Je kan een plekje huren en daar genieten in de zon. Op het strand kan je ook verschillende watersporten doen, zoals jetskiën en duiken.


Langs het strand vind je meer luxe. Er zijn veel verschillende restaurants waar je uit kan kiezen. Je kan Canarische en Spaanse restaurants vinden, maar ook internationale restaurants zoals Duitse en Italiaanse. Zo eet  je elke dag anders! Tapas worden ook hoog aangeraden in Costa Adeje.


Ben je het prachtige strand een beetje zat? Dan is er nog veel meer te doen in de buurt. Langs het boulevard vind je naast restaurantjes, cafés en barren ook leuke winkels en zelfs een Casino. Kijk je iets buiten de stad, dan veel je veel meer moois!


Je kan met je kinderen een bezoekje doen aan Siam Waterpark, het grootste waterpark van Europa, dat is zeker een leuk dagje uit. En het ligt op maar 1,5 kilometer vanaf het centrum van Costa Adeje! Wil je het eiland beter zien? Dan kan je een boot huren en rondom het eiland varen, je ziet het eiland van een afstand en zie hoe mooi Tenerife is. Ook kan je meegaan met een tour op zee om walvissen te spotten, hoe cool is dat. Met een auto kan je mooi het eiland ontdekken op je eigen tempo, rij het 3700 meter hoge vulkaan op ‘El Teide’. Ontdek het indrukwekkende landschap van Tenerife.


Boek nu bij Vakantie aanbiedingen en ga op je geweldige zonvakantie voor de beste prijzen en keuze, geniet!