• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Cyprus ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Cyprus

Vakantie aanbiedingen Cyprus 

Cyprus het land waar je eindeloos activiteiten kan doen van een zalige zonvakantie tot snowboarden of skiën op de Olympusberg.Veel Nederlanders gaan toch naar Cyprus om heerlijk van de zon te genieten.

Lees meer

Populaire vakanties Cyprus

Wat bijzonder is is aan het eiland is het klimaat en de ligging van Cyprus. Feitelijk gezien (geografisch) behoort Cyprus bij Azië. In 2004 heeft Cyprus zich aangesloten bij de Europese Unie. Wist je dat Cyprus 70 km ten zuiden van Turkije ligt?

 


Cyprus is totaal geen groot of druk eiland, er wonen op ongeveer 10.000 vierkante kilometer 850.000 mensen. Hier kan je uitzien dat Cyprus niet dichtbevolkt is en dus nog een prachtige natuur heeft!


Naar Cyprus met vakantie? Waar slaap jij?


Door het Middellandse zeeklimaat in Cyprus is het heerlijk verblijven op het eiland van mei tot oktober. Er zijn geweldige badplaatsen in Cyprus die je ook vindt in het aanbod van vakantieaanbiedingen.nl, je vindt op onze website altijd een geschikte vakantie naar cyprus. Nu alleen nog zoeken naar welke plaats je wilt en wat je wilt uitgeven aan je vakantie.


Op Cyprus heb je een aantal verschillende belangrijke badplaatsen, we sommen ze even voor je op.


De 3 belangrijkste badplaatsen in Zuid-Cyprus Limassol, Ayia Napa en Paphos.


Ayia Napa, een oud vissersdorp is bekend vooral vanwege de geweldige stranden die je er vindt. (Fig Tree Bay, Makronissos Beach en  Nissi Beach.) Vaak kiezen Jongeren ook voor een vakantie naar Cyprus vanwege de oh zo mooie badplaatsen. Ayia Napa wordt ook wel het Ibiza van Cyprus genoemd.


Limassol is de perfecte plaats als je veel activiteiten wilt doen. Je kunt vanuit de badplaats Limassol makkelijk en snel naar de hoofdstad Nicosia en Paphos. In het noorden van Cyprus zijn de populairste badplaatsen voor een zonvakantie op Cyprus Famagusta en Kyrenia. Zoals je op Paphos de cultuur en de zon kan combineren kan dat ook op de bovengenoemde plaatsen.


Wat jij gedaan moet hebben op Cyprus!


Wat veel mensen gebeurd en ook heel verleidelijk is dat je alleen gaat zonnen, eten, aan het zwembad relaxen en over de boulevard heen wandelen. Het eiland Cyprus biedt jou en je reisgezelschap veel meer. Bijvoorbeeld je mozaieke vloer in Phapos is adembenemend en vergeet vooral niet de Rots van Aphrodite. De godin van de schoonheid heeft de rots tot leven laten komen uit de golven van de zee.


De liefhebbers van cultuur kunnen op Cyprus tijdens hun vakantie uitstapjes maken naar de vele Griekse tempels en Byzantijnse kerken. Het bezoek naar de hoofdstad van Cyprus Nicosia kan je niet overslaan. De mooiste plekjes zijn hierin Nicosia zijn de Aartsbisschop Makarios Cultureel Centrum en het vrijheidsmonument. In het cultureel centrum vind je de kostbaarste collecties van mozaïeken.


Toch liever naar de mooiste stranden van Cyprus? Liefhebbers van duiken kunnen voor het mooiste duik resultaat naar Cape Greco reizen. De liefhebbers van de natuur kunnen het beste naar het schiereiland Akamas, dit is een ruig en rotsachtig landschap. De allermooiste dorpjes zoals Omodos, vind je in het Troodosgebergte.


Vakantieaanbiedingen.nl denkt niet dat jij je nog kan gaan vervelen op dit geweldige eiland Cyprus na het lezen van dit stuk. Dus kijk snel voor de beste aanbiedingen naar cyprus bij vakantieaanbiedingen.nl