• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Cyprus ×
    • Larnaca ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Larnaca

Vakantie Aanbiedingen Larnaca

 

Het havenstadje Larnaca, gelegen in het zuidoosten van Cyprus, heeft alle ingrediënten voor een afwisselende en ontspannen vakantie voor jong en oud. Of je nu een strand,- natuur,- of cultuurliefhebber bent, in Larnaca zul je je zeker vermaken. Er is hier namelijk van alles te doen! En aangezien Larnaca slechts op vijf kilometer afstand van de luchthaven ligt, weet je zeker dat je binnen een mum van tijd aangekomen bent in je vakantieaccommodatie en kun je genieten van een mooie tijd op deze voordelige en leuke vakantiebestemming.

Lees meer

Populaire vakanties Larnaca

 

 

Ontspannen in Larnaca

Ben je een strandliefhebber, dan kun je terecht op een van de twee mooie stranden, waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen in het schone en helderblauwe water. De stranden lopen hier geleidelijk af in de zee, waardoor deze ideaal zijn voor gezinnen met kleine kinderen. Terwijl jouw kinderen hier veilig kunnen spelen, kun jij genieten van je welverdiende rust.

 

Heb je even genoeg van het strand, flaneer dan in de grote jachthaven over de mooie boulevard vol met palmen en bijzondere monumenten, zoals het 17e eeuwse Turkse fort. Strijk neer op een van de vele terrasjes en kijk je ogen uit naar de indrukwekkende luxe jachten en de kleurrijke vissersbootjes die hier aanmeren.

 

In het levendige centrum van deze havenstad, vind je veel restaurantjes en terrasjes, waar je kunt genieten van de smakelijke Cypriotische keuken. Als je wilt dansen tot in de vroege uurtjes, ben je in Larnaca helemaal op het juiste adres! Larnaca kent namelijk voldoende uitgaansgelegenheden, zoals bars en sensationele discotheken.

 

Cultuur- en natuurliefhebbers opgelet

 

Dankzij de vele overheersers die prachtige erfenissen hebben achtergelaten op dit eiland, staat Cyprus vol met interessante culturele bezienswaardigheden, zoals Griekse tempels, indrukwekkende kerken en Byzantijnse kloosters, diverse musea en Romeinse villa's.

 

Als je op Cyprus bent, kun je een bezoekje aan de indrukwekkende en meer dan duizend jaar oude Church of Saint Lazarus eigenlijk niet overslaan. In de kerk kun je een prachtige wand met iconen bewonderen. Dit gebouw staat in het centrum van de stad, gebouwd op het graf van de heilige Lazarus. Je kunt het graf bezoeken, maar het lichaam ligt er niet meer.

 

Op dertig kilometer van Larnaca vandaan, ligt de oudste neolithische nederzetting van heel Cyprus: Choirokoitia. Deze vindplaats is maar liefst 9000 jaar oud en staat sinds 1985 op de befaamde Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier kun je een goed beeld krijgen van het leven van Cypriotische voorouders in de nederzetting.

 

Vogelliefhebbers kunnen in het meest zuidelijkste puntje van Cyprus, bij het prachtige zoutmeer in het binnenland veel bijzondere vogels spotten. Vooral in de winter rusten hier duizenden trekvogels, zoals schitterende flamingo's!

 

Het Troodos-gebergte is een adembenemend mooi natuurgebied in het binnenland van Cyprus. Hier vind je de hoogste berg, de Olympus, met een hoogte van 1952 meter.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar Larnaca? Kijk dan gauw bij Vakantie aanbiedingen voor aantrekkelijk geprijsde reizen naar deze leuke en veelzijdige vakantiebestemming voor jong en oud.