• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Dominicaanse Republiek ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Dominicaanse Republiek

vakantie aanbiedingen Dominicaanse Republiek 

De Dominicaanse Republiek is een twee-derde stuk land van een eiland midden in de Caribische zee. De andere gedeelte van het eiland is Haïti. De Dominicaanse Republiek is een tropisch paradijs waar je kan genieten van een perfecte vakantie op perfecte stranden met perfecte weer en perfecte hotels… Het is helemaal perfect!

Lees meer

Populaire vakanties Dominicaanse Republiek

Het eiland biedt veel variatie. Van de prachtige witte stranden, tot de tropische regenwoud, prachtige berggebieden en uitgestrekte woestijngebieden. Het land bied veel voor iedereen.

 

 

Het tropisch klimaat is ideaal voor echte buitenmensen, met een temperatuur van 25 graden, watertemperatuur van 27 graden en 250 dagen zon is het perfect voor  de echte zon-liefhebber.


Een van de populairste bestemming is Puerto Plata. Dit is een van de grote steden van de Dominicaanse Republiek. Deze plaats biedt alles voor iedereen. De prachtige witte stranden waar je heerlijk in de tropische zon kan zitten, prachtige gebouwen en museums over de rijke historie van het eiland en een berg waar je verschillende sportieve activiteiten kan doen en kan profiteren van het prachtige uitzicht over de stad. En al wil je niet te veel moeite doen om op de berg te komen, er gaat een kabelbaan vanaf de stad naar de top van de berg.


Aan de oostkant van het eiland heb het plaatsje Punta Cana. Hier vind je prachtige luxe resort die direct aan het strand liggen. Het plaatsje draait helemaal om luxe toerisme en daarvoor kan je daar goed terecht. Er zijn meerdere luxe resorts, golfbanen, verschillende parken en zelfs een park waar je dolfijnenshows kan bijwonen. De stranden zijn parelwit, de mensen zijn vriendelijk en het eten is heerlijk. Het is een paradijs waar je kan genieten tot het uiterste.


De Dominicaanse Republiek heeft een rijke cultuur en verleden. Columbus kwam eerst aan op de Dominicaanse Republiek. Vanaf deze eiland zeilde hij voort om meer te ontdekken. Dat hij daar geweest is is te zien in de bouwwerken. In sommige plaatsen vind je gebouwen uit de koloniale tijd. Plaatsen zoals Domingo, La Romana en Santiago de los Caballeros zijn zeker waard om te bezoeken al wil je meer weten over de geschiedenis.


Het natuur is prachtig op het eiland. De bossen, valleien, rivieren, watervallen en bergen geven een prachtig uitzicht en ervaring. Deze gebieden zijn ideaal voor mensen die actief bezig willen zijn. Van zwemmen, raften, wandelen en Mountainbiken, alles is mogelijk.


Ga een dagje op uit en ontdek meer dan alleen de zon van het eiland. Bekijk onze aanbiedingen en laat jezelf verwennen in een luxe resort en ontdek de eiland waar je nooit meer weg wilt. Boek je vakantie bij Vakantie aanbiedingen voor de beste prijs!