• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Duitsland ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Duitsland

Vakantie aanbiedingen Duitsland 

Even op visite bij de buren. De meeste Nederlanders doen dat vaak. Maar ben je zelf wel eens een keer op visite geweest bij de buren van ons land? Nee, het is niet België, het is Duitsland. Duitsland is een van de populairste vakantiebestemmingen onder de Nederlanders. Hoe dan? Met de auto zijn we binnen 2 uurtjes in Duitsland, met het vliegtuig en trein zelfs nog sneller. Onze talen lijken een beetje op elkaar en Duitser lijken wel een beetje op Nederlanders, dus wij voelen ons daar wel thuis. Duitsland is 9 keer groter dan Nederland. Er zijn prachtige natuurgebieden, grote steden en ze beschikken over een rijk en interessant cultuur. En dat allemaal net over de grens!

 

Lees meer

Populaire vakanties Duitsland

 

Een van de populairste bestemmingen van Duitsland is Berlijn. De hoofdstad biedt vanalles, vele bezienswaardigheden zoals het Rijksdaggebouw en de Berlijnse muur. Maar waar Duitsland echt zijn schoonheid laat zien is het natuur. De prachtige berggebieden met mooie rivieren en kleine dorpjes die tussen de bergen liggen. Dit gebied is ideaal voor mensen die houden van een unieke uitzicht of juist actief bezig willen zijn. Met verschillende wandelroutes en sport locaties is het een top gebied. In de winter kan je in deze gebieden mooi snowboarden of skiën.

Voor de cultuursnuivers onder ons biedt Berlijn veel, maar niet alles. In Hohenschwangau in de buurt van München ligd Slot Neuschwanstein. Dit kasteel stamt uit de 19e eeuw en wordt gezien als een van de mooiste gebouwen ter wereld. Dit kasteel is gebouwd op de top van een heuvel. Rondom het kasteel heb je uitzicht over een prachtig gebied. Ook een prachtige locatie is de ‘Adelaarsnest’, ook wel Kehlsteinhaus. Dit gebouw is gebouwd tijdens de tweede oorlog. Het gebouw heeft een prachtige uitzicht over Oostenrijkse en Duitse berggebied.

Voor families is er ook genoeg te doen in Duitsland. Er zijn vele pretparken zoals Movie Park Germany, Europapark en Legoland. Tropical Islands is een unieke indoor water resort. Dat is een groot tropisch resort binnen in een gigantisch gebouw. Dan hoef je niet ver te vliegen voor een tropische vakantie.

Een groote hoogtepunt van Duitsland is tijdens de kerst. Dan komen de kerstmarkten. Kerstmarkten zijn zeer populair bij Nederlanders. Een gezellige markt waar je heerlijk kan eten en drinken, een feestige sfeer en leuke spulletjes kan kopen. Nog een reden om naar Duitsland te gaan.

Duitsland heeft veel te bieden en dat allemaal zo dichtbij. Vakantie aanbiedingen biedt het allemaal. Bekijk ons aanbod en boek jouw vakantie!