• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Duitsland ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie Aanbiedingen Nordrhein-Westfalen

 

In het westen van Duitsland ligt de streek Nordrhein-Westfalen. Dit gebied grenst aan België, Nederland en de Duitse deelstaten Niedersachsen, Hessen en Rheinland-Pfalz. Het grootste deel van deze Duitse deelstaat kent een prachtige natuur, vol met groene bossen. Je kunt prachtige wandel- en fietstochten maken door de verschillende natuurgebieden of burchten en kastelen bezoeken in het Münsterland. Heb je zin in een leuke vakantie niet ver van huis? Lees dan gauw verder en boek een veelzijdige reis naar Nordrhein-Westfalen bij Vakantie aanbiedingen.

 

De natuur

 

Het is lastig om te kiezen waar je als natuurliefhebber naar toe moet gaan in Nordrhein-Westfalen. Deze streek heeft namelijk veel moois en interessants te bieden. Zo kun je in het Bergischer Land de top van de Unnenberg beklimmen, vanwaar je een spectaculair uitzicht hebt. Onderweg daar naar toe, wandel je langs kabbelende beekjes en door groene bossen. Fiets of wandel door de groene Eifel of aanschouw de bosrijke bergketen van het Teutoburger wald en bezoek hier een indrukwekkende roofvogelshow.

In Essen kun je in de Zollverein-mijn zien hoe het leven van de mijnwerkers er nog niet zo lang geleden uitzag.

 

De leukste steden

 

De streek Nordrhein-Westfalen kent een tal aan leuke stadjes, te veel om op te noemen!

Breng in ieder geval een bezoek aan de stad Keulen (Köln) waar je uitgebreid kunt winkelen én cultuur kunt opsnuiven. Ga kijken bij de beroemde Kölner Dom die terecht op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Bewonder de moderne kunst in Museum Insel Hombroich en wandel naar de rechteroever, waar je een spectaculair uitzicht hebt op de Dom en het oude centrum.

 

In Dusseldorf en Dortmund kun je eindeloos shoppen in één van de mooie warenhuizen, brede winkelstraten en gezellige boetiekjes. Vooral met Kerst zijn dit leuke steden om naar toe te gaan.

Populaire vakanties Duitsland

Onze excuses

Jouw gekozen filter leverde helaas geen resultaten op.
Verwijder of kies een andere filter aan de linkerkant.