• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Groot-Brittannie ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Groot-brittannië

vakantie aanbiedingen Groot-Brittannië

Groot-Brittannië is het eiland van het Verenigd-Koninkrijk. Hieronder valt Engeland, Schotland en Wales. Ierland is hier los van. Alhoewel alle drie de regio's op een eiland zitten zijn ze zeer verschillend. Dat valt veel op in de manier hoe de lokale spreken, maar ook in cultuur.

Lees meer

Populaire vakanties Groot-Brittannie

De populairste bestemming is Londen dat bij Engeland hoort. London is een groot internationale stad. In London krijg je het echte Engelse gevoel. Dit gevoel krijg je al loop je door de straten van London. De mensen zijn heel aardig en het eten is heerlijk. Ontdek de stad waarvan je de historie kan zien. Bezoek hoogtepunten zoals ‘The Big Ben’. De iconische Londense klokkentoren. Of neem een rit in de ‘London Eye’. Bezoek het koninklijk paleis of leer over de duistere en enge geschiedenis van Jack the Ripper. London is perfect als je het echte Britse gevoel wil krijgen.

 


Buiten London kan je naar een ander hoogtepunt reizen. Dat is Stonehenge. Dit eeuwenoude monument  is de laatste wat is overgebleven van de mensen die toen der tijd leefde. Groot Brittannië staat vol met gigantische kastelen en open land gebieden. Al ga je meer naar het westen van Engeland kom je terecht in deze gebieden. Ga je meer naar de kust, dan kom je bij indrukwekkende cliffs.


Schotland heeft adembenemende natuurgebieden met hoge bergen waar je als sporter geweldig kan klimmen. Grote parken vol met bossen en dieren waar je kan gaan fietsen of wandelen. Verder een hoogte punt van Schotland is Loch Ness. Deze grote meer hoort het thuis te zijn van een vreemd wezen waarvan sommige denken dat het Prehistorisch is. Door de afgelopen jaren zijn er honderden meldingen geweest van het wezen. Dus ga zelf maar op onderzoek. Al ben je opzoek naar een unieke avontuur dan is Schotland een toplocatie om te bezoeken.


In Wales vind je de mooiste natuurgebieden van heel Groot Brittanië. Grote natuurparken met hoge bergen. Een perfecte plek om met de auto doorheen te rijden en puur te genieten van het uitzicht. Een berg op wandelen en genieten van het uitzicht vanaf de top van een berg. Dat is het gevoeld dat Wales je kan geven. Wales is 5 uur rijden vanaf London vandaan, dus voor de vroege vogels is het zeker een volle dagje weg, maar ook een dag dat het waard is.


Engeland heeft veel te bieden voor de echte cultuurliefhebber of de sportieve vakantieganger. Van het rijke cultuur en unieke locaties tot de hoge bergen met prachtig uitzicht. Bekijks tussen onze aanbiedingen en boek jou volgende vakantie.