• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Italie ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Italië

vakantie aanbiedingen Italië

Het land waar de Pizza vandaan komt. Het land dat ons merken heeft gebracht zoals Ferrari en Gucci. Maar wat zeker goed is van Italië, is dat je daar perfect op vakantie kan gaan.


Italië is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Het maakt niet uit wat voor vakantie je zoekt. Cultuur, relaxen of actief, Italië biedt het allemaal.

Lees meer

Populaire vakanties Italie

Italië heeft een rijke geschiedenis. Vroeger leefde daar de Romeinen. Hun waren vroeger het machtigste volk ter wereld. Tegenwoordig vind je overal in Europa nog resten daarvan, maar de mooiste vind je in Italië.


De grootste toerisme trekker is Rome. Rome is ook de hoofdstad van Italië. De stad is ideaal voor echte cultuur fanaten en mensen die houden van een goede stedentrip. Bezoek het Colosseum, Trevi Fontein, Forum Romanum, Pantheon en de Spaanse Trappen, maar dat is pas een kleine aantal bezichtigingen. Ook het Vaticaan is prachtig om te zien, zelfs al ben je niet christelijk. Zie de indrukwekkende beelden en kunst van de Sixtijnse Kapel. Rome is volgepakt met cultuur en historie. Vergeet niet om een lekkere pizza te eten als je er bent!


Wil je meer genieten van de schijnende zon en het heldere water? Bezoek een van de badplaatsen die direct aan zee liggen. Of reis naar een Italiaanse eiland zoals Sardinië of Sicilië. Ga naar een all-in resort en relax in de Italiaanse zon. Ben je klaar met in de zon liggen. Ga dan naar een lokale dorpje. Ontdek plaatselijke lekkernijen en zie hoe open en gastvrij de Italianen zijn. Deze mensen staan bekend dat ze passie hebben voor het leven en dat is goed zichtbaar.


Ben je actief en hou je van landschappen. Bezoek dan Toscane. Dit prachtige gebied bied grote open heuvel gebieden met uitgestrekte wegen. Prachtig om te fietsen, te rijden of om te lopen. Bezoek dan kleine picareske dorpjes en zie echt Italië. De bergen in Italië zijn perfect om te kunnen mountainbike of wandelen. Maar ook voor de water spatte laars zijn er activiteiten zoals Kanoën en raften. In de winter kan je ook aan wintersport doen. Dit is mogelijk in gebieden zoals Veneto.


Ik zal wel tientallen artikelen over Italië kunnen typen maar wat is daar nou leuk aan. Het beste is om het zelf te ontdekken. Dus, waar wacht nog op! Jij wil ook toch door Rome rijden op een klassieke Vespa of lekker een pizza eten met uitzicht op de Toren van Pisa. Zoek jou ideale reis bij Vakantie aanbiedingen en boek!