• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kaapverdische Eilanden ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

vakantie Kaapverdië

Vakantie aanbiedingen Kaapverdië


Wil jij naar een tropisch paradijs? Ga dan naar Kaapverdië. Je denkt waarschijnlijk dat het ver vliegen is maar dat valt mee het is maar 7 uur vliegen en het lijkt alsof je aan de andere kant van de wereld bent. In kaapverdië is het gehele jaar lekker weer zon is er altijd, dit is dus een ideale winterzonbestemming! Je kan in dit tropische paradijs genieten van witte stranden, kristalblauw water en een fijne bevolking.

Lees meer

Populaire vakanties Kaapverdische Eilanden

Kaapverdië was vroeger een Portugese kolonie tijden je vakantie ga je dan ook zeker kennis maken met de Afrikaanse en Portugese cultuur. De kaapverdische eilanden hebben een geweldige natuur van geweldige stranden tot valleien Kaapverdië heeft het allemaal.


En wat dacht jij van de onderwaterwereld Kaapverdië is dan ook het walhalla voor het duiken en het snorkelen.


Ga jij naar kaapverdië?  voor welk eiland ga jij?


Kaapverdië ligt voor de kust van Senegal dit hoort dus allemaal bij Afrika. Kaapverdië heeft in totaal wel tien eilanden, negen hiervan zijn bewoond 2 van deze eilanden kan jij gaan geniet van je vakantie dit zijn Sal en Boa Vista. Deze eilanden zijn perfect voor de strandliefhebbers.


Het middelpunt waar het, het meeste leeft in Sal is de plaats Santa Maria. Hier zijn verreweg de meeste restaurantjes, cafés en winkels. Wat je hier ook vind is een spierwit strand van wel 8 km lang, het zeewater wat langs dit strand is glashelder. Op het water kan je uitstekend watersporten ga lekker een dagje zeilen, surfen of snorkelen en nog veel meer.


Boa vista moet je zeker niet vergeten. Weet jij wat Boa Vista betekent? Vakantieaanbiedingen.nl gaat het je vertellen, het betekend letterlijk mooi zicht. En dit zie je ook, dit eiland biedt groene oases, woestijnen en spierwitte stranden.


Veel hotels in kaapverdië


Kaapverdië is het land voor een rustige en relaxte vakantie. Hier zijn de hotels dan ook voor gemaakt. Ga je op vakantie naar Kaapverdië dan kom je veel vier of vijf allinclusive hotels tegen. De ligging van deze hotels zijn veel aan het strand om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de vakantieganger. De faciliteiten in de hotels zijn er helemaal op ingespeeld om het voor jou zo relaxte mogelijk te maken.


Ga toch lekker relaxen op Kaapverdië