• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Kaapverdische Eilanden ×
    • Ilha do sal ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Ilha do Sal

Vakantie aanbiedingen Ilha do Sal

 

Kaapverdië (officieel: Capo Verde), een eilandengroep ten westen van het vasteland van Afrika, is het hele jaar door een ideale en zonnige vakantiebestemming. Sal is één van de negen eilanden en als je voor dit leuke eilandje kiest, kies je voor zon, lange witte zandstranden, goede en betaalbare hotels en leuke dagtripjes. Kortom: Sal heeft alle ingrediënten in huis voor een ontspannen en afwisselende vakantie.

 

Lees meer

Populaire vakanties Ilha do sal

 

Waterpret op Sal

Sal is slechts 200 km² groot, maar ondanks dat heeft dit eiland vele hagelwitte stranden. Zie je jezelf al zitten met een smakelijke cocktail in je hand, turend over de helderblauwe zee?

Omdat de wind hier altijd waait, is Sal ook een uitstekende vakantiebestemming voor watersporters. Zo kun je hier uitstekend kite- en windsurfen, maar ook duiken, zeilen en snorkelen. Als je mazzel hebt, zie je zelfs dolfijnen!

 

Leuk badplaatje op Sal

 

Waar ga je naar toe op Sal? Een leuke en populaire vakantiebestemming op het eiland is Santa Maria. Tot voor kort nog een klein vissersdorpje, maar nu wordt het gezien als het kloppend hart van Sal, vanwege de gezellige terrasjes, restaurants, bars en een 8 kilometer lange zandstrand.

 

Dagtripjes op Sal

 

Wil je niet de hele dag op het strand liggen, maar ook nog wat zien van dit eiland? Dat kan! Zo kun je een bezoekje brengen aan het pittoreske vissersdorpje Palmeira, waar je kennis maakt met het echte authentieke Kaapverdië.

Loom drijven op een zoutmeer kun je in het oosten van Sal in de Pedra de Lume en wil je het blauwste water zien dat je ooit gezien hebt? Ga dan naar Laguna Buracona. Dankzij het binnenvallende zonlicht in de vulkanische rots, is het water daar blauwer dan blauw.

Ook leuk om te doen is het boeken van een quadtour en rondscheuren over de witte stranden.

 

Zin in een relaxte zonvakantie? Boek dan nu je voordelige reis naar Sal bij Vakantie aanbiedingen.