• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Malta ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Malta

vakantie aanbiedingen Malta 

Even helemaal weg? Op een eiland waar de zon altijd schijnt? Dat kan heel gemakkelijk bij Vakantie Aanbiedingen. Het eiland dat je dit kan verzorgen is Malta!


Malta is een kleine eiland dat in de Middellandse zee ligt. Precies onder Italië. Malta bestaat uit 4 bewoonde eilanden. Dat is Malta zelf, Gozo, Comino en het mini eiland Manoel Island. Malta biedt een prachtig zomerse temperatuur waar je van april tot oktober optimaal van kan genieten.

Lees meer

Populaire vakanties Malta

Laat de grote van het eiland je niet blind maken. Het eiland biedt zoveel dat je wel meer dan een week nodig hebt om alles te zien. Er is genoeg te zien voor de echte cultuurliefhebbers, genoeg te doen voor de sportievelingen en altijd plek om heerlijk te relaxen.

 


Malta is niet een plek dat overgoten is met witte stranden. Er zijn een aantal grote stranden. Deze kan je vinden rondom Mellieha Bay. Wil je meer privacy en genieten van de zee op een kleine baai, dan heeft Malta de beste plekken. Een mooi voorbeeld is het plaatsje Sliema. Voor de jongeren onder is heb je prachtige uitgaansgelegenheden in

St. Julian’s. Hier vind je leuke barren en clubs die geweldige feesten aanbieden.


Wil je echt het eiland ontdekken? Huur dan een auto en ontdekt het eiland om je eigen tempo. Rij naar verschillende prachtige tempels die op Malta en Gozo liggen. Ga op zondag naar het plaatsje Marsaxlokk waar iedere zondag een grote vismarkt is. Geniet van de gezellig sfeer en laat je fascineren door de kleurrijke vissersbootje die in de baai liggen. Ga naar Birkirkara, de grootste stad van Malta en loop door de oude straatjes.


Is zwemmen voor jou belangrijk, dan heeft Malta genoeg plekken voor je. Overal langs de kust staan kleine baaitjes waar je perfect kan zwemmen. Spring van een rots zo in het heldere blauwe water. Wil je iets meer spanning en ontdekking. Ga mee met duikers en ontdek de onderwaterwereld van Malta. Zie prachtig koraal, unieke vissen en ontdek  verzonken boten, schepen en zelfs een vliegtuig dat al tientallen jaren op de bodem de zee ligt!


Vergeet ook niet Gozo en Comino. Met de boot of met de ferry kom je gemakkelijk op een van de eilanden. Gozo heeft het plaatsje Victoria, dat een historische plek is. Wanneer je de gebouwen zit voelt het net alsof je decennia’s terug bent in de tijd. Ook al is Comino klein, het heeft zo veel te bieden. Er zijn prachtige oude torens die uitkijken over zee. Maar wat je zeker niet kan missen is Blue Lagoon. Hier kan je heerlijk zwemmen in helder blauw water. Wie wilt dat nou niet?


Malta is veelzijdig en biedt van alles. Echt strand is het niet maar het heldere blauwe water maakt dat allemaal goed. Boek nu jou vakantie bij vakantie aanbiedingen en kijk wanneer jij naar Malta gaat vliegen!