• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Marokko ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Marokko

vakantie aanbiedingen Marokko

Het land met een rijke historie, unieke gebouwen, gastvrije bevolking, indrukwekkende natuur en heerlijk weer. Dat is Marokko. En dat is een vakantie zeker waard!


Marokko ligt in Noord-Afrika aan de Atlantische Oceaan. De populairste stad van Marokko is Marrakech. Deze stad is zeer populair om te bezoeken voor iedere soort vakantie. Dat 1 stad zoveel diversiteit kan geven op je vakantie is uniek.

 

Lees meer

Populaire vakanties Marokko

Marrakech biedt comfort voor 4 soorten vakanties. Uitgaan Vakantie, relax vakantie, cultuur vakantie en sport vakantie!


Uitgaan in Marrakech kan heel goed. De stad zit vol met leuke tentjes, barren en clubs. Je kan genieten van unieke drankjes en verwacht zeker een gezellige sfeer.


In de buitenring van Marrakech vind je veel luxe all-in resorts. Deze resorts bieden alle comfort die je nodig hebt. Veel zwembaden, lekker eten, unieke en verfrissende drankjes, aardig personeel en veel comfort. Je kan daar heerlijk ontstressen. Toch nog even de stad in? Er staan shuttle busje klaar om je naar het stadscentrum te brengen!


Verblijf in de stad en ontdek de Marokkaanse cultuur. Zie oude gebouwen met unieke architectuur, loop door oude straatjes die honderden jaren geleden waren gemaakt en ontdek de oude stad.


Ben je meer van actieve vakantie? Dat kan ook heel gemakkelijk. Buiten Marrakech heb je het Atlas gebergte. Deze grote bergpas is geweldig voor wandelaars, fietsers en bergbeklimmers. Eenmaal beklommen wordt je beloond met een prachtig uitzicht. Maar voor sommige is de berg al zien meer dan genoeg. Ook is het mogelijk  om met een buggy door de woestijn te rijden net buiten de stad. Een te gekke ervaring.


Maar is er ook zon, zee en strand? Ja, Vakantie aanbiedingen biedt ook strandvakanties in Marokko. Je reist dan naar Agadir. Deze stad ligt aan zee en is een van de mooiste badplaatsen van Marokko. De stad heeft een kilometers lange strand met moderne boulevard. Er schijnt daar 300 dagen per jaar de zon dus genoeg tijd om te lekker te zonnen op het strand. Is het te heet? Ga dan wat oude kastelen bezoeken die je kan vinden in de buurt. Na een heerlijke dag in de zon kan je genieten van goed eten in een van de vele luxe restaurants.


Marokko biedt voor iedereen wel wat interessants en geeft een geweldige vakantie. Zoek nu jou vakantie voor de beste prijs in ons grote aanbod, bekijk de aanbieding, boek jou vakantie en geniet!