• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Mexico ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Mexico

vakantie aanbiedingen Mexico

Stap in een andere wereld. Ontdek de witte stranden, prachtige cultuur, mooie mensen en unieke natuur. Ontdek Mexico! Vakantie aanbiedingen heeft de beste prijzen naar Mexico.


Mexico is gelegen in Centraal Amerika. Mexico grenst met de Verenigde Staten en Guatemala. Mexico is omringt door zee en wat overspoelt met zon. De perfecte plek voor een unieke vakantie!

Lees meer

Populaire vakanties Mexico

 

De beste plek om een zon, zee, strand vakantie te hebben is Playa del Carmen in het oosten van Mexico. In deze badplaats vind je de mooiste stranden, de witste stranden en de helderste zee. De stranden worden omschreven al paradijzen, een unieke plek op aarde waar je tenminste eens in je leven moet zijn. Als dat niet goed klinkt! Er zijn veel luxe hotels waar je vanuit je bed direct naar het strand kan lopen.


Ook voor de cultuurliefhebbers is er veel te doen in de omgeving. Een van de populairste attracties van heel Mexico is het Chichen Itza. Deze piramide was duizend jaar geleden gebouwd door de Maya’s. Dit is een van de laatste overblijfselen van de Maya cultuur dat nog in perfecte staat is, daarom hoort het bij een van de zeven wereldwonder. Dit prachtige stuk cultuur ligt maar op 2 uur rijden van Playa del Carmen vandaan. Dus een tour boeken is geen enkel probleem!


Verderop ligt de stad Cancun. Deze stad heeft veel faciliteiten zoals grote winkelcentrums, prachtige witte stranden en veel activiteiten. In dit gebied kun je mooi duiken en de onderwaterwereld van Mexico ontdekken. De stranden zijn groot en ideaal om te luieren en te relaxen. Er zijn veel restaurantjes die heerlijk authentieke Mexicaanse gerechten aanbieden.

Que Rico! Ook het uitgaansleven is hier ideaal. Met veel keuze uit leuke barren en clubs is er altijd wel ergens een goed feest aan de gang. Het mooie is ook dat Cancun maar op 1 uur rijden van Playa del Carmen ligt.


In het hele gebied vind je prachtige natuurgebieden. Het land is overal anders. Laat jezelf verbazen. Het beste is om met een lokaal persoon een tour te nemen door het gebied. Deze mensen laten je in alle rust de mooiste plekken zien. Zoals verborgen meren met helder water waar je heerlijk in kan zwemmen, oude ruïne van de Maya’s en verborgen grotten met prachtige stalagmieten en stalactieten waar je soms zwemmend naartoe moet.


Nog meer genieten in de buurt, ga met de boot mee naar het eiland Cozumel dat aan de overkant van Playa del Carmen ligt. Hier vind je kleinere stranden waar het minder druk is dan op het vaste land. Ook kan je hier goed gaan duiken en genieten van prachtige riffen. Ideaal voor iedere duiker.


Vakantie aanbiedingen biedt de beste locatie in Mexico voor je. Bekijk ons aanbod en boek snel jou ideale reis naar het unieke Mexico en ontdek een land waar je geweest moet zijn.