• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Portugal ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Portugal

vakantie aanbiedingen Portugal

Zon, zee en strand in Zuid-Europa. Nee, we bedoel niet Spanje of Italië. Maar Portugal! De west buren van Spanje.


Ook al is Spanje een zeer populaire vakantieplek, bied Portugal ook veel. Portugal beschikt over prachtig weer, leuke en interessante steden, perfecte stranden, mooi baaien, een helder blauwe zee, heerlijk eten en een bevolking met passie. En, Portugal is over het algemeen goedkoper dan hun buurland Spanje, dus daar heb je al een groot voordeel.

 

Lees meer

Populaire vakanties Portugal

 

De populairste bestemming in Portugal is Algarve. Algarve is de meest zuidelijke provincie van Portugal. Hier vind je populaire steden zoals Lagos en Albufeira. Hier vind je gouden stranden, prachtig helder blauw water, kleine vissersdorpjes, hoge kliffen en gezellige boulevards. Het barst van de hotels. Er zijn goedkope budget hotels tot luxe all-in resorts, voor iedereen is er een perfect vakantie beschikbaar. Ook is een auto huren en daarmee het gebied mee verkennen een ding dat je zeker moet dan. Er  is veel te ontdekken en te doen binnen in Algarve, daar kan je gemakkelijk een week lang zoet bezig zijn.


Wat Portugal ook heeft zij prachtige eilanden die steeds populairder worden. Een van deze eilanden is Madeira. Deze eiland is ook wel geliefd bij natuurliefhebbers omdat de eiland kleurrijk is. Moeder natuur heeft echt veel werk gestopt in deze eiland! Ook kan je er veel cultuur vinden. In Funchal vind je prachtige parken en culturele bouwwerken.


Stedentrips zijn ook zeer populair goed te doen in Portugal. Lissabon is de beste plek om een goede stedentrip te houden. De hoofdstad van Portugal bied veel unieke bezienswaardigheden dat voor iedere persoon uniek is. Loop door de straten van Lissabon en ontdek de stad. Ga naar het oude centrum en loop door oude straten met leuke cafés en restaurants. Bezoek bouwwerken uit de koloniale tijd. Huur een fiets en ga over de ‘Ponte 25 de Abril’, dat is een grote brug in Lissabon waarover je naar de ander kant van de stad kan gaan. Wil je toch nog even naar het strand? Lissabon heeft een aantal kleine strand locaties waar je in de zomer heerlijk kan zonnen.


Ook een unieke plek is Porto. Deze oude stad staat in het noorden van Portugal. De stad is uniek om te zien en behoort tot de werelderfgoedlijst.


Portugal is goedkoper dan zijn buurlanden en biedt net zoveel moois. Bekijk onze vakanties en zoek de beste aanbieding die voor jou beschikbaar is. Boek voor een perfecte prijs jou volgende vakantie naar Portugal!