• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Spanje

Vakantie aanbiedingen Spanje 

Spanje is een van de populairste bestemmingen onder de Nederlanders. Prachtige stranden, schitterende blauwe zee, een echte zomertemperatuur, een rijk cultuur en heerlijk eten en drinken. Dit allemaal op maar een aantal uurtjes vliegen. Dat is toch te gek!

Maar wat is er allemaal te doen in Spanje? Dat ligt puur aan wat voor vakantie je zoekt! Spanje biedt voor alle soorten vakanties een perfecte plek. Grote steden zoals Barcelona, Madrid en Valencia, prachtig landschap, zonnige stranden, geweldige mensen en heerlijk eten. Er is van alles.

Lees meer

Populaire vakanties Spanje

 


Populaire dingen om te doen in Spanje is feesten! Ga samen met je vrienden en vriendinnen naar feesteiland waar de leukste feesten worden gehouden. Op Ibiza en Lloret staan de vetste clubs waar je onbezorgd uit je dak kan gaan. Verder kan je dan je kater uitzitten op het strand onder de zon. Deze plekken zijn zeer populair onder de Nederlandse jongeren, dus er geen twijfel mogelijk dat je andere Nederlanders zal tegenkomen op je vakantie.


Wil je op vakantie dat niet op feesten is gericht? Maar juist op cultuur? Dan heeft Spanje prachtige steden voor je om te ontdekken. In Barcelona heb je het grote Sagrada Familia en vele werken van Gaudí. Loop over Las Ramblas en eet in een authentieke Spaanse restaurant. Relax aan het strand van Barcelona en voor de voetbalfans onder ons, bezoek het stadion van FC Barcelona in Barcelona.

Bezoek Valencia, de stad waar het bekende Spaanse gerecht Paella vandaan komt. Eet in restaurants waar je echte verse Paella  kan eten. Bekijk het oude en moderne centrum en bezoek de ‘Museum of science’.


Heb je zin om niets te doen? Wij bieden veel verschillende all-in resorts waar je lekker kan niksen. Bij Spanje hoort ook de Canarische Eilanden. Deze Eilanden zijn naast Afrika gelegen en zijn de perfecte vakantie plek om lekker te niksen. Op iedere eiland zijn meerdere all-in resorts en hotels waar de focus ligt op de comfort van hun gasten. Ga bij het  zwembad liggen met een frisse mojito of een glas Sangría.


Voor natuur hoef je ook niet ver te reizen. Eilanden zoals Fuerteventura, Gran Canaria en Tenerife bieden prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kan wandelen en kan genieten van de natuur. Liever op het vaste land? Rondom de grote steden zijn prachtige parken en natuurgebieden. Daar kan je leuke activiteiten doen zoals wijnproeven en natuurtochten.


Spanje heeft veel meer te bieden. Dat wil je toch ontdekken en beleven! Bekijk het aanbod dat Vakantie aanbiedingen geeft en boek jouw volgende top vakantie.