• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa brava ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie Aanbiedingen Costa Brava

De populairste zonvakantie regio van Spanje. Een regio waar je terecht kan voor zowat iedere soort vakantie. Ga met Vakantie Aanbiedingen naar het veelzijdige Costa Brava.


Waarom is Costa Brava zo populair? Costa Brava is een spaanse kuststrook van ongeveer 200 km lang. Deze kuststrook loopt voornamelijk door het Catalaanse gebied. Langs deze kust vindt je veel verschillende populaire badplaatsen. Lees verder om er meer over te weten!

 

Lees meer

Populaire vakanties Costa brava


Waar jongeren hun vakantie vieren


Lloret de Mar is de populairste badplaats van ze allemaal. Ieder jaar gaan hier massaal jongeren naartoe om te genieten van een zonnende/feestende vakantie. Het grote aanbod van bars en clubs, de appartementen, hotels en huisjes voor ieder budget en geweldige strand zijn vooral de redenen dat jongeren ieder jaar naar Lloret de Mar komen.


Blanes is een vergelijkbare badplaats zoals Lloret. Het strand is langs en ruim. Jongeren vinden hier zeker hun plek wel. De stad biedt ook een groot aanbod van clubs en bars. Blanes ligt maar op 5 km van Lloret de mar, dus al heb je vrienden/kennissen zitten in de andere badplaats is een bezoekje geen enkel probleem.


Beide badplaatsen zijn populair bij jongeren. Ook al kunnen families zich hier ook wel in plaatsen. In Blanes en Lloret de Mar vind je een groot aanbod van resorts. Deze zijn geschikt voor families. Families gaan meestal niet naar de binnenstad en/of het strand in het centrum. Daar zijn veel jongeren en veel drukte, dat zeker tijdens het hoogseizoen.


De rustige plekken


Met het gezin op vakantie? De bovenstaande zijn een optie maar niet de beste. Hieronder heb ik de beste badplaatsen voor gezinnen en families gezet.


Platja d’Aro, Malgrat de Mar en Tossa de Mar zijn de beste badplaatsen voor een familie. Rustige badplaatsen met veel luxe resorts/hotels. Ook voor mensen met een strak budget zijn geweldige hotels/resorts/appartementen. In deze badplaatsen is ook veel cultuur en natuur te vinden. De stranden zijn breed en lopen rustig in zee, daardoor zeer geschikt voor kinderen. Bekijk het aanbod en laat je verrassen.


Cultuur en Natuur in Costa Brava


Voor cultuur kan je het best naar Gerona. In het oude gedeelte van de stad is veel historie stadsdeel genaamd Bari Vell kan je vanalles vinden. Zie prachtige pleinen, oude stadsmuren, arabische huizen, een prachtige kathedraal en het museum van Dali.


Voor meer cultuur kan je altijd naar Barcelona reizen. Dat ligt dicht in de buurt en is makkelijk bereikbaar met een tour bus of trein.

In het binnenland van Costa Brava zijn veel natuurgebieden vindbaar. Het is ideaal om hier naartoe te gaan en de bergen op te zoeken. Hier lopen prachtige wegen die begaanbaar zijn voor auto’s. Vraag bij je hotel/resorts/appartementen waar de mooiste punten zijn.


Ga met Vakantie Aanbiedingen mee naar Costa Brava. Bekijk de voordelige vakanties naar Lloret de Mar of Blanes. Boek nu goedkoop jouw vakantie.