• Geen boekingskosten
 • Vertrouwd op vakantie
 • De beste aanbiedingen
 • Trustpilot
 • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1970
 • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
  • Spanje ×
  • Costa del sol ×
  • Marbella ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Marbella

Luxe, sfeer comfort en natuurlijk zon, zee en strand zijn grote punten voor een top zonvakantie. Dit vind je allemaal in Marbella!

Lees meer

Populaire vakanties Marbella

In de Costa del Sol vind je Marbella. Deze badplaats biedt veel voor een top zonvakantie! Volg de lange kust en zie de prachtige goud gele of zwarte stranden. Geniet van een geweldige zonvakantie! Bekijk ons aanbod en boek of lees verder voor meer informatie over Marbella.

 

 

In Marbella vindt je meerdere zandstranden. Zo heb je altijd een strand in de buurt om lekker te genieten van het Spaanse zomer weer. De stranden nodigen je uit om te relaxen. Ga op een ligbed liggen onder een parasol met een verkoelend drankje erbij. Geniet van het weer in alle rust.

 

Vanaf sommige stranden heb je zicht op en aantal havens. In deze havens zie je vak jachten en zeilboten liggen. Een prachtig uitzicht op de haven.

 

Ook al is het een moderne badplaats, je vindt er veel cultuur tussen de huisjes. Loop door de kleine straatjes van de prachtige witte huisjes. Loop naar Cascao anique. Dit is de manier hoe Spanjaarden ‘oude centrum’ noemen. Ga op een terras zitten terwijl je profiteert van de schaduw van een sinaasappelboom. Geniet van het heerlijke weer en de gezellige mensen die er wonen. Geniet van de prachtige authentieke pleintjes en kerkjes. Geniet van oud Spanje!

 

Loop door de stad en je vind veel meer moois. Bij promenade Avenida del Mar vind je mooi dingen. Je kan hier een bronzen beeld vinden van Salvador Dalí. Bezoek dan ook even het museum voor meer geschiedenis, de oude Casa del Corregidor, de arabische Stadsmuur, het 16e eeuwse raadhuis en de 17e eeuwse kerk Iglesia de la Encarnacion. Allemaal historische gebouwen die wat vertellen over oud Spanje. Struin door de straatjes en zie wat er allemaal te doen en te bezichtigen is. Laat je verrassen!

 

Ook winkelen is goed te doen in Marbella! In het centrum vind je veel boetiekjes dat ieder iets special verkopen. Koop souvenirs of handgemaakte badhanddoeken. Ga ook naar het bekende en populaire El Corte Inglés, dat is een soort Spaanse bijenkorf waar je van alles kan kopen!

 

Geen zin in zand of drukte bij de zee? Geniet bij het zwembad van je hotel, appartementen complex of resort. Laat de kinderen in het zwembad zwemmen of in een van de andere faciliteiten dat het verblijf aanbiedt. Geniet zelf in een ligbed bij het zwembad met een heerlijk mix drankje.

 

Vakantie aanbiedingen biedt de leukste vakanties naar Marbella. Bekijk het aanbod en boek!