• Geen boekingskosten
 • Vertrouwd op vakantie
 • De beste aanbiedingen
 • Trustpilot
 • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1970
 • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
  • Spanje ×
  • Costa dorada ×
  • Salou ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Salou

Veel feest en uitgaan, mooi strand, prachtig natuur en de Spaanse zon veel aanwezig. Ga met Vakantie aanbiedingen naar Salou.

 

Salou ligt in Costa Dorada. De badplaats is populair voor zowat iedereen. Jongeren kunnen hun plek goed vinden in de vele clubs en bars, families zijn een fijne plek op goede stranden en leuke activiteiten en stellen van alle leeftijd kunnen geniet van de luxe hotels en het prachtige weer. Boek jou vakantie naar Salou of lees verder voor meer informatie over deze prachtige badplaats!

 

Lees meer

Populaire vakanties Salou

 

Salou heeft 8 stranden die netjes verdeeld zijn langs de kust. Ga vanuit je hotel direct naar het strand toe. Kies een mooi plekje uit en geniet van de Spaanse zon. Neem een ligbed of badlaken en geniet. Het strand loopt rustig in zee waardoor kinderen goed kunnen spelen in het ondiepe gedeelte van zee. Heb je trek? Langs en op het strand vind je verschillende eettentjes en kraampjes. Zin om juist wat meer actief te zijn? Ga meedoen een verschillende activiteiten en sporten die worden aangeboden. Je kan gaan duiken en het prachtige onderwaterwereld ontdekken of juist gaan parasailen. Geniet van je dag(en) strand in Salou.

 

Ga overdag lekker op een terras zitten. Bestel een heerlijk verkoelend drankje en geniet van het uitzicht. Bij de boulevard heb mooi uitzicht op het strand. Bij de haven juist op mooie jachten en zelfs cruise schepen die komen aanvaren. Ook kan je mooi naar Mercado Municipal gaan, dat is een overdekte markthal waar veel lekkers te vinden is. Ga ook lekker wandelen in het stadspark.

 

In de avond kan je langs de boulevard en centrum goed terecht. Ga heerlijk uit eten in een echt Spaanse restaurants waar ze plaatselijk lekkernijen serveren. Geniet van tapas of paella. Eet heerlijk op een prachtige avond.

 

S’avonds kan je goed uitgaan. Maak een keuze uit de vele bars en clubs die rondom het centrum en boulevard vindbaar zijn. Zoek waar het goed druk is en geniet van een goede avond vol plezier en feest.

 

Cultuur is goed te vinden in Salou. Bezoek het Torre Vella museum voor geschiedenis over de stad en het gebied rondom Salou, bezoek het herdenkingsbeeld Jaume en zie de verlichte fontein dat zeker een mooie foto plek is. Ga met kinderen naar het lokale waterpark voor een leuk middagje weg. Meer cultuur zien? Ga met de trein gemakkelijk een dagje naar Barcelona, zie echte hoogtepunten van de stad. Een lekker dagje weg.

 

Vakantie aanbiedingen neemt je meer naar Salou voor de beste prijs. Bekijk het aanbod en boek!