• Geen boekingskosten
 • Vertrouwd op vakantie
 • De beste aanbiedingen
 • Trustpilot
 • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1970
 • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
  • Spanje ×
  • Ibiza ×
  • Ibiza-stad ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Ibiza-Stad

Ibiza, een populaire bestemming voor iedere soort vakantie. Geniet zeker in de hoofdstad van Ibiza! Zonovergoten stranden, uitdagend nachtleven en veel luxe. Dat klinkt allemaal helemaal top, boek nu of lees verder over deze geweldige badplaats.

Lees meer

Populaire vakanties Ibiza-stad

Ibiza-stad is de hoofdstad van het eiland Ibiza. Het zuiden gelegen stad is het grootste van het eiland en biedt veel activiteiten en bezienswaardigheden voor iedere toerist. Ontdek de bekende stad met Vakantie aanbiedingen!


In de stad vind je een haven, rots kust en natuurlijk strand. Voor dat laatste komen de meeste mensen. In het wijkje Figueretes vind je het strand. Ook al is deze strand niet heel groot biedt het toch genoeg plek voor iedereen om te genieten! Families kunnen genieten van de zee, het strand loopt namelijk rustig in zee waardoor kinderen goed in het ondiepe gedeelte kunnen spelen.


Ergens anders genieten van zon en zee? Ga met je vrienden naar Torre del Mar, hier van je grote rotsen waarop je heerlijk kan zonnen of van kan springen in zee. Geniet van het heerlijke warme weer en het heldere blauwe water. Ook een aanrader is om een boot te huren of om mee te gaan met een partyboot en op zee vanaf de boot in het water springen en genieten van de zon en zee!


Cultuur is hier ook niet te missen. In het centrum vind je Dalt Villa. Het staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. De stad is het best bewaarde haven vestiging in de middellandse zee. In het centrum vind je daardoor veel cultuur waar de bewoners al mee trots mee zijn.


De muren rondom het de stad komen uit de 16e eeuw. Loop langs deze muur en ontdek het binnenstad. Loop door de historische straatjes en zie deze oude badplaats. Dalt Villa ligt op het hoogste punt van Ibiza-stad. Dus dat wordt eventjes klimmen, maar het uitzicht is het waard!


In de straten van Dalt Villa vind je veel restaurants, bars, cafés en clubs. Alles om lekker te genieten in het oude centrum. Ook vind je bezienswaardigheden zoals Placa de la Catedral en Santa Maria de les Neu, dat is een prachtige kathedraal is. Ook is een bezoekje aan het Arqueologic d’Eivissa museum zeker een aanrader voor de echte cultuursnuivers!


Shoppers voelen zich ook welkom in Ibiza-stad. Vind winkels met heerlijk vers eten en winkels die de hipste zomer mode volgen. Ook souvenirs zijn gemakkelijk vindbaar.


Ga na een lange dag in de zon lekker uit. Bezoek een van de vele clubs, cafés en bars. Geniet van een echt Ibiza-stijl feest dat doorgaat tot de ochtend!


Vakantie aanbiedingen heeft de goedkoopste vakanties naar Ibiza-stad. Bekijk ons aanbod en boek jouw volgende zonvakantie!