• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Mallorca

Vakantie Aanbiedingen Mallorca

 

Het populairste eiland van Spanje is Mallorca. Dit eiland biedt van alles. Van mooie witte stranden tot hoge bergen. Ontdek Mallorca bij Vakantie aanbiedingen.

 

De Balearen is een Spaanse eilandengroep in de Balearische-Zee. Bij deze eilanden groep horen Ibiza, Menorca, Formentera en Mallorca. Van de eilanden is Mallorca het grootst en populairst. De zon op Mallorca draait overuren, in de zomerse maanden schijnt de zon volledig voor 10 volle uren.

 

Lees meer

Populaire vakanties Mallorca

 

Mallorca biedt veel badplaatsen waar je optimaal kan genieten van de zon. Bekijk ons aanbod en zie zelf welke plaats het best bij jou past. Maar om je op de juiste weg te helpen zijn hier een aantal aanraders.

 

Voor jongeren is El Arenal zeer populair. Deze badplaats bied alles dat belangrijk is voor een jongeren vakantie. Er zijn veel leuke clubs en barretjes waar gezellige feesten worden gehouden. Er is een breed aanbod aan restaurantjes die niet al te duur zijn, zodat je nog geld over hebt voor de belangrijke zaken. Het strand is groot en het barst van de activiteiten om te doen.

 

Voor families zijn badplaatsen zoals Playa del Palma en Cala d’Or populair. Deze plaatsen bieden vele stranden en genoeg persoonlijke ruimte zodat je goed met je gezin van het strand kan genieten. Er zijn veel restaurantjes en winkels voor eten, drinken en benodigde spullen. Je hebt misschien wel zwembandjes nodig.

 

Alhoewel Mallorca vaak wordt bezocht voor zijn stranden en zon biedt het eiland ook een rijk aanbod van cultuur. De echte hoogtepunten vind je in de hoofdstad van het eiland ‘Palma de Mallorca’. Het centrum van de stad heeft veel historische gebouwen. Net buiten het centrum aan de kant van de zee vind je kastelen en paleizen uit de oude tijd. Een echte hoogte punt is het Kathedraal. Het duurde 400 jaar totdat hij af is! Maar dan krijg je wel een van de mooiste kathedralen van Spanje. Ook kunst liefhebbers kunnen zich storten of de vele kunsthallen die er zijn.

 

Wil je meer natuur ontdekken? Dan kan dat ook heel gemakkelijk op het eiland. Een populaire plek is Coves del Drac. Hier heb je een groot druipsteengrot. In deze grot worden ook activiteiten gehouden zoals een theater voorstelling. Als je veder het land in trekt vind je oude gebouwen uit de 17e eeuw. Deze gebouwen dat vooral kloosters zijn staan op prachtige plekken, bijvoorbeeld op een heuvel tussen de olijfbomen. Als dat niet Spaans klinkt!

 

Vakantie aanbiedingen biedt meer dan 140 hotels en appartementen op Mallorca! Genoeg keus voor iedere reis en budget. Neem een kijkje in ons aanbod en boek jou volgende zon vakantie!