• Geen boekingskosten
 • Vertrouwd op vakantie
 • De beste aanbiedingen
 • Trustpilot
 • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1970
 • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
  • Spanje ×
  • Mallorca ×
  • Cala dor ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Cala d'Or

Turquoise zee, goud gele stranden, prachtig natuur en veel zon. Dan krijg je een eiland als Mallorca! En waar beter dan op een van de mooiste badplaatsen van Mallorca. Boek je vakantie naar Cala d’Or.

 

Lees meer

Populaire vakanties Cala dor

 

Cala d’Or is een badplaats in het zuiden van Mallorca. In het centrum van Cala d’Or vind je geweldige internationale en lokale restaurants. Bij de kust vind je een haven dat meestal vol staat met luxe jachten en boten. Cala d’Or is een veelzijdige badplaats! Bekijk het aanbod of lees verder.


In Cala d’Or is het populair om te zonnen op het strand en om te zwemmen in de zee. Aan de kust vind je kleine baaien waar strand te vinden is. In totaal heeft Cala d’Or 5 stranden die verspreid zijn. Omdat  de baaien omringt zijn komen er geen boten in de buurt, hierdoor kan je fijn en veilig zwemmen in het water. In de zomer rijden er treintjes tussen verschillende stranden en hotels, die brengen je gemakkelijk naar het strand waar je wilt zijn.


De stranden loopt rustig in zee, dus families kunnen ook gerust op de stranden zonnen en in het water spelen. Rondom iedere strand vind je meerdere bars, snackbars en restaurants. Zo kan je altijd wat lekkers eten en drinken tijdens je dagje strand. Geniet onder de Portugese zon en zwem in het heldere blauwe water!


Cala d’Or is ideaal voor gezinnen en families. De stranden zijn comfortabel en veilig voor kinderen om te zwemmen en om te spelen (spelen is veiliger in deze stranden, maar hou altijd toezicht op uw jonge kinderen). Geen zin om op het strand te liggen? Vakantie aanbiedingen heeft prachtige en luxe resorts voor elk budget. Ga lekker bij het zwembad liggen terwijl de kinderen genieten van de vele faciliteiten dat het hotel/resort aanbiedt. Dat wordt genieten!


Ben je klaar met het liggen en luieren? Ga eropuit! Bezoek bijvoorbeeld de grotten van Drach (betekent Drakengrotten). Hier worden boottochten en korte klassieke concerten gegeven. Een leuk uitje om te maken. Ga het water op met een boottocht, zie dolfijnen, haaien en zeeleeuwen tijdens je tocht. Of maak het spannender en ga duiken tussen de vissen. Er valt veel te beleven.


Wil je toch wat cultuur zien? Ga naar de hoofdstad genaamd Palma de Mallorca. Bezoek plekken zoals het La Seu Kathedraal of Kasteel Bellver. Er is genoeg te ontdekken!


Vakantie aanbiedingen neemt je mee! Bekijk het aanbod en boek jouw zonvakantie!