• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Tsjechie ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie aanbiedingen Tsjechië

vakantie aanbiedingen Tsjechië

Praag is een van de meest bekende steden van Europa. En waar ligt Praag? In Tsjechië! Maar Tsjechië is zoveel meer dan alleen Praag. Tsjechië ligt in Midden-Europa. Het is omringt door Duitsland, Polen, Slowakije en Oostenrijk. Lekker dichtbij dus!

 

Lees meer

Populaire vakanties Tsjechie

 

Praag is de bekendste stad van Tsjechië. Het is populair onder de jongeren omdat Praag een uitgebreid nachtleven heeft. Er zijn tallozen kroegen, barren en clubs en ieder van deze heeft iets speciaals aan te bieden. Ook een drankje is over het algemeen goedkoper dan in Nederland, dat is aantrekkelijk voor jongeren omdat ze in Praag een fijne vakantie kunnen hebben zonder al te veel geld kwijt te zijn. Ook hotels zijn goedkoper dan in andere populaire steden.


Overdag kan je lekker gaan winkelen in mooi winkelstraatjes en winkelcentrums. Ook kan je een fiets huren om het oude centrum te bekennen. Het hele jaar door is het mooi op Praag te bezoeken. In de zomer schijnt de zon goed en in de winter ben je in een winter wonderland.


Cultuur fanaten kunnen hun weg ook goed vinden in de stad. De stad zelf staat al op het wereld erfgoed lijst en wordt gezien al een van de mooiste steden van Europa. De stad krijgt de bijnaam ‘De gouden stad’! De oude gedeelte van de stad is mooi om te ontdekken. De gebouwen stammen uit de 11e en 12e eeuw. De gebouwen zijn een prachtig aanzicht om te zien. Ook kan je een boottocht nemen over de rivier die dwars door de stad loopt. Vanaf de boot kan je de mooiste gebouwen van Praag bewonderen. Ook de vele musea, kerken en synagogen maakt de stad ideaal voor de echte cultuur en historie fan.


In de moderne gedeelte van de stad kan je genieten van hippe cafés en barren. Geniet van bier en likeur dat plaatselijk is gestoken en geniet van de gastvrije mensen en lekker uniek eten.


Ook is wintersport een geweldige activiteit om te doen in Tsjechië, de winters zijn goed en er valt veel sneeuw. In de Krkonošský Národní gebergte vind je de beste pistes. Dit gebied ligt dicht bij de grens van Polen en ligt op tweeën een half uur rijden van Praag. Wordt vroeg opstaan, maar dan heb je wel prachtige pistes en een geweldig uitzicht. En ook hier is een biertje of een wijntje lekker goedkoop. Soms wel voor minder dan een euro.


Tsjechië is zeker een uniek land dat ideaal is voor jongeren, wintersporters en cultuursnuivers. Vakantie aanbiedingen biedt de beste prijzen en hotels naar Praag en omstreken. Bekijks ons aanbod en boek nu jouw vakantie!