• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Je zoekt nu op:

2 personen, 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
Een vraag?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op:
085 0012 656 lokaal tarief
Je kunt ons ook e-mailen

Vakantie Aanbiedingen Turkije

vakantie aanbiedingen Turkije 

De meeste mensen denken direct aan all-in resorts als ze aan Turkije denken. En ook al klinkt dat logisch biedt Turkije meer dan alleen dat.


Turkije ligt aan de rechter kan van Griekenland en ligt aan de Zwarte-Zee en de Middellandse-Zee.  Het land is bergachtig en over het algemeen zonnig. In de winter valt er veel sneeuw in de hoger gelegen gebieden. De populairste bestemming van Turkije is Istanbul, deze stad ligt op 2 werelddelen (Europa en Azië) en wordt gezien als een echte wereldstad. De stad biedt van alles maar het is geen badplaats. Al wil je cultuur zien dan is Istanbul een perfecte locatie, je wordt tussen de bevolking gegooid en ziet hoe modern Turkije is.

 

Lees meer

Populaire vakanties Turkije

 

Voor meer zon moeten we meer naar het zuiden. Er zijn veel badplaatsen in Turkije, daarom kiezen veel Nederlanders ervoor om hun zonvakantie te houden in Turkije. Een populaire badplaats is bijvoorbeeld Marmaris. Deze stad heeft een kilometers lange strand dat vol met hotels, resorts, restaurants en barren. Ook kan je een bootje huren en naar een dichtstbijzijnde eiland varen. Even de weg op kan ook goed in Marmaris. Net buiten de stad heb je een prachtig bergachtig gebied met mooie wegen die door de bergen gaan. Huur een auto, of zelfs beter, een motor! En trek erop uit. Geniet van het uitzicht en de fijne wegen door de bergen.


Wil je toch liever meer cultuur zien, dan kan je naar Alanya. Deze stad mixt cultuur met zon, zee en strand. Dat is perfect voor iedere cultuurliefhebber. Ga op het strand liggen terwijl je uitzicht hebt op een oude verdedigingstoren. Neem een kijkje in het centrum van de stad en neem een kijkje in oud Turkije.


Belek is een perfecte plek al wil je genieten van zoveel mogelijk luxe en comfort. Belek staat vol met all-in resorts en hotels. Het strand is groot en biedt veel ruimte om te genieten. Belek is ook ideaal voor golfers, door de meerdere grote golfparken die er zijn. All-in + cultuur vind je meer in Kusadasi. Deze plaats heeft veel luxe resorts en hotels en is dicht in de buurt van historische steden zoals Efeze.


Door de trend van All-in hotels & resorts is de keuze groot. Je vind perfecte locaties voor ieder budget. Vakantie aanbiedingen heeft voor jou de beste all-in op een rijtje staan. Zoek een die past bij jou budget en geniet in de zon.


Bekijks ons aanbod en zoek jouw beste vakantie. Profiteer van onze aanbiedingen en ga op reis!