• Geen boekingskosten
  • Vertrouwd op vakantie
  • De beste aanbiedingen
  • Trustpilot
  • 8.6

Veelgestelde vragen - Betaling

Welke betalingsmogelijkheden bieden jullie aan?
Op Vakantieaanbiedingen.nl heb je de mogelijkheid om je vakantie te betalen met iDEAL (internetbankieren), creditcard (Mastercard, Visa en American Express) en PayPal. Voor onze klanten die niet in Nederland wonen, bestaat de mogelijkheid om te betalen met creditcard (Mastercard, Visa en American Express) en met Maestro. Let op dat er bij creditcardbetaling en betaling via PayPal extra kosten berekend worden.

Bij de losse hotelovernachtingen dienen de betalingen ter plaatse te worden voldaan (je hebt wel een creditcard nodig als borg).
Ik heb geen internetbankieren of een creditcard, kan ik toch een vakantie boeken?
Dit is mogelijk wanneer de reis niet binnen 9 weken plaatsvindt, neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling, de reis wordt dan door een van onze reserveringsmedewerkers ingeboekt. Je zult een factuur ontvangen en daarmee kan je de reissom middels een overschrijving bij de bank voldoen. Het Rabobank rekeningnummer van Vakantieaanbiedingen.nl is IBAN: NL89 RABO 0323 4826 86 t.n.v. Vakantieaanbiedingen.nl. Vermeld altijd het dossier- en/of reserveringsnummer.
Wanneer moet ik de betaling voldoen?
Voor een reis met een vertrek later dan 9 weken dan het moment van boeken, dient de aanbetaling direct te worden voldaan en zal het restantbedrag 6 weken voor vertrek moeten worden voldaan. De aanbetaling is voor reizen met touroperator Sunmix 40%, voor overige aanbieders is de aanbetaling 10-35%. De aanbetaling wordt berekend over het originele bedrag van de boeking. Op de boekingspagina, voordat je definitief boekt, zie je een overzicht van de te betalen bedragen en de betalingstermijn. Kosten van eventuele bijgeboekte producten (zoals verzekeringen) moeten direct worden voldaan en komen dus bovenop de aanbetaling. De betaling van een reis met vertrek binnen 9 weken dient direct in zijn geheel te worden voldaan. Het restantbedrag, in het geval van een aanbetaling, dient voor de aan jou kenbaar gemaakte datum overgemaakt te worden op het rekeningnummer van Vakantieaanbiedingen.nl welke weergegeven staat op de factuur. De betaling dien je te voldoen met vermelding van je dossiernummer. Het dossiernummer ontvang je in een losse e-mail binnen 1 werkdag na de boeking.
Wat is de verwerkingstijd van de betaling?
De verwerkingstijd is afhankelijk per bank. Gemiddeld is de verwerkingstijd 1-2 werkdagen, mits de betaling via iDEAL (internetbankieren) is verlopen. In andere gevallen kan de verwerking langer duren.
Hoe weet ik dat de betaling is ontvangen en verwerkt?
Zodra de (aan)betaling is ontvangen en verwerkt krijg je hiervan een bevestiging via de e-mail. Bij de restantbetaling ontvang je GEEN bevestiging van betaling. Wil je deze toch ontvangen dan kan je deze per e-mail aanvragen.
Wat zijn de bankgegevens van Vakantieaanbiedingen.nl?
Het Rabobank rekeningnummer van Vakantieaanbiedingen.nl is IBAN: NL84 RABO 0323 4826 86 t.n.v. Vakantieaanbiedingen.nl en BIC: RABONL2U